Onze Meester-Kleermaker laat u graag het juiste voorbeeld zien.

Herken een klermaker

Als kleermakers van Kledingreparatie Centrum geloven we er in dat een ECHTE VAK MAN niet alleen zijn vak meester moet zijn maar het ook moet UITSTRALEN!

Net zoals we de postbode aan zijn oranje-zwarte outfit en een politie agent aan zijn uniform herkennen. Dit geeft ons immer een gevoel van herkenning, een gevoel van vertrouwen.

Dit geld naar ons mening ook voor een kleermaker. Een kleermaker hoort netjes voor de dag te komen, van zijn gladgestreken overhemd tot pochet, van goed aansluitende pantalon tot perfect op maar gemaakte colbert mouwen.

Dit noemen wij ” HET GOEDE VOORBEELD MOET JE EERST ZELF GEVEN ”

Om deze reden zet onze meester-kleermaker elke dag zijn beste beentje voor om onze klanten er als een echte kleermaker te verwelkomen, en dit al sinds 1998.


Ook geven wij op onze Instagram account wekelijks TIPS over kleding en de juiste maten er van. ( bijv. hoelang uw colbert mouwen of hoe strak/wijd uw broekspijpen horen re zijn ) 

Ook geven wij maandelijks GRATIS VERMAAK/REPARATIE T.W.V. €15,- weg. Weten hoe? Kijkt u dan eens op onze Instagram : Kledingrepartie_centrum  of KLIK HIER.


img_1002

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *