KLEDINGREPARATIE CENTRUM INVESTEERT IN HAAR KLANTEN.

KLEDINGREPARATIE CENTRUM INVESTEERT IN HAAR KLANTEN.

foto 1

Welkom bij Kledingreparatie Centrum.

Wij als Team Centrum geloven er in dat goede servies verder gaat dan alleen goede kwaliteit leveren. Wij geloven er in dat je ook naast goede werk leveren, ook moetinvesteren in je klanten. Dit doen wij bijv. door de winkel compleet te verbouwen zodat we onze klanten een ruimere en luxere ruimte kunnen bieden.

Waar U als klant warm word verwelkomd door een van onze collega’s, en waar altijd een kopje koffie, lekkernij en tijdschriften klaarstaan zodat zelfs bij drukte het wachten als een prettig moment word ervaren.

Maar wij investeren ook in onze klanten door middel van een uitgebreide en overzichtelijke site, want u moet ook thuis op uw gemak het laatste nieuws en ontwikkelingen van Kledingreparatie Centrum kunnen lezen/bekijken.

Ontwikkelingen zoals de EXCLUSIEF DOOR ONS ONTWIKKELDE meldings-dienst. Dit houd in dat U er voor kunt kiezen om een automatische melding te ontvangen als uw kleding eerder klaar is dan afgesproken. Dit kan al in sommige gevallen betekenen dat u al na een dag een melding kunt krijgen dat uw kleding klaar staat om afgehaald te worden.

Dit verder gaan dan alleen goede kwaliteit leveren noemen we onze Full Centrum-service

Wat kunt u van onze Full Centrum service verwachten :  ( van binnenkomst tot afhalen )

 

 • Warme welkom 
 • Kopje koffie, lekkernij en tijdschriften voor als u door de drukte even moet wachten
 • Oor voor uw wensen 
 • Goede kwaliteit / vakmanschap 
 • 9 INDUSTRIËLE MACHINES 
 • Wij gebruiken alleen de beste producten zoals YKK ritsen 
 • Wij leiden onze kleermakers zelf op 
 • Binnen 3 werk dagen is uw kleding klaar ( uitzonderingen niet meegeteld )
 • Een automatische melding krijgen als uw kleding eerder klaar is dan afgesproken
 • Het gemak dat we slechts 100 meter van de Grote Markt zitten
 • Sinds 1998 een begrip in Groningen
 • Het geruststelling dat wij de vaste kleermakers zijn van velen vooraanstaande kledingwinkels 
 • Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebook pagina of onze foto Galerij

foto 2

Daarnaast mogen wij met TROTS MELDEN dat wij al meer dan 10 jaar de VASTE KLEERMAKERS ZIJN van bijv. ESPRIT, MEN AT WORK, GENTS, MANGO en nog velen meer. Het volledige lijst van winkels worden op een van de 2 schermen in de winkel getoond.

foto 3

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *