Over Ons

OVER ONS

foto 1

Welkom bij Kledingreparatie Centrum, een van de oudste kledingreparatie bedrijven dat is gevestigd in hartje Groningen.

Opgericht in 1998 door Mr Ismet dat al meer dan 20 jaar ervaring had met bijv. het in dienst werken voor vooraanstaande kledingmerken. Wat als een atelier medewerker begon groeide al snel tot het eind verantwoordelijke. Dat hield in dat alle tekeningen van de tekentafel naar Mr Ismet gingen zodat hij moest beoordelen of dat gene wat op papier stond ook daadwerkelijk met dat stof / leer behaald kon worden.

Een hele verantwoording dus.

Tweede Generatie

Sinds jaren word u al verwelkomd door de tweede generatie. Dat al velen innovaties heeft weten door te voeren zoals een complete verbouwing van de zaak. Hierdoor kunnen we onze klanten verwekomen in een grotere en luxe ruimte waar altijd een kopje koffie en een hapje klaar staat . Daarnaast hebben we als ENIGE IN NEDERLAND een MELDINGS-DIENST.

Dit houd in dat u er voor kunt kiezen om een automatische melding via SMS of WHATSAPP te krijgen wanneer uw kleding klaar is.

Kwaliteit

Wij als Team Centrum staan voor een GOEDE SERVICE en KWALITEIT .U wort bij binnenkomst verwelkomd door een van onze vriendelijke collega’s waarbij u ten alle tijden kunt vertrouwen op een professionele advies over hoe we uw kleding het beste kunnen verstellen / vermaken of repareren.

Hierbij gebruiken wij alleen het beste materiaal zoals YKK ritsen en hebben wij 8 INDUSTRIELE MACHINES,voor elk stof/leer zijn eigen machine. (ongeveer 2,5 keer meer machines dan de meeste reparatie bedrijven )  dat garant staat dat we voor alle stoffen / leer een machine hebben.

Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren dat u van ons gewend bent en door de tijdbesparing van het juiste machine in huis hebben kunnen we onze klanten het voordeel bieden van ONZE LAGE PRIJZEN!

Vooraan gaande Winkels raden ons aan.

Wij mogen met TROTS melden dat vele vooraanstaande kledingwinkels ONS aanraden. Waaronder Bijv. Gerry Weber , Tommy Hilfiger, G-Star en nog vele meer. ( de volledige lijst met de winkels worden getoond op de monitoren bij ons in de winkel )

Wij verzorgen ook al meer dan 10 jaar het verstel en reparatie werk van deze winkels.

Kom en ervaar onze KWALITEIT .

FOTO 2

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *