Een korte interview met onze Stomerij ( Stometij Hendorette )

Het eerste depot die we aan u willen voorstellen is Kledingmakerij Centrum aan de Oude Ebbingestraat 47K onder café De Drie uiltjes.

Samen met zijn vrouw runt Arif een van de oudste kleermakers van Groningen en verzorgen zij al sinds 1998 het verstel/reparatie werk voor particulieren en meer dan 30 kledingwinkels zoals Tommy Hilfiger, G-Star, Claudia Strater, Gerry Weber, Men At Work, H&M

Sinds 2013 zijn zij al depot van de Hendorette. Waarom? Zoals ze zelf zeggen:

“Stomerij Hendorette is niet de eerste stomerij waar wij mee hebben samengewerkt, maar ik zeg altijd waarschijnlijk wel de laatste. Wij hechten een hoge waarde aan de service die we aan onze klanten bieden. En als het om stomen gaat zijn wij toch de eerste aanspreekpunt voor onze klanten, en zochten naar een stomerij die de zelfde principes hanteert en een goede stoom service biedt. Die hebben we bij Hendorette gevonden. Ze zijn goed en snel.”

Zij hebben ook veel studenten als klanten en deze willen hun kleding vaak het liefst gisteren klaar willen hebben, nou dat lukt nog net niet maar de volgende morgen is vaak geen enkele probleem.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *